Kropsterapeutisk massage

Body Self Development System
Er et dansk behandlingssystem, der kombinerer dybdegående, pulserende massage, akkupressur med åndedrætsteknikker og samtaleterapi. Efter behov vil du også modtage vejledning omkring kost og træning.

Body SDS kan hjælpe dig med behandling af spændinger og smerter i kroppen, give kropslig opmærksomhed og afspænding, hjælpe til personlig udvikling og give kroppen ro og energi.

Behandlingsforløb

En behandling handler om dig og dine behov.
Hver behandling indledes en kort snak om hvordan du har det og behov i forhold til behandlingen. En behandling er forskellig fra person til person.

Derefter vil du iført undertøj komme på briksen med et tæppe over dig, hvorefter den fysiske del af behandlingen begynder. Med lette pulserende bevægelser aktiveres lymfesystemet og spændinger på kroppen identificeres. Massagen koncentrerer sig om led og muskler, som skaber gennemstrømning af ilt, blod og lymfevæske gennem hele kroppen. Gennemstrømningen sikrer, at affaldsstoffer transporteres til lymfeknuderne for udrensning. Samtidig er det med til at give dig en følelse af velvære og en lethed i kroppen.

Under behandlingen bliver du guidet i åndedrætsmetoder, hvilket afspænder kroppen således, at affaldsstoffer lettere frigives, og kroppen får du oplever ro. Under behandlingen vil du komme til at mærke samspillet mellem krop og sjæl. Psykiske spændinger kan eksempelvis sætte sig som fysiske spændinger i kroppen, hvorfor det er derfor vigtigt at aktivere kroppen både fysisk og psykisk under behandlingen.

 

Referencer & udtalelser

Hvad siger mine klienter

“Thomas har den helhedstænkning jeg er vild med. Han er stærk og tager fadt, så kroppen giver slip på det den ikke skal bruge mer og der kommer flow. Han er samtidig empatisk og omsorgsfuld. Man er simpelthen flyvende efter at have været hos ham.”

Shirley

“Det er en noget anderledes form for massage end jeg tidligere har oplevet, men det er alle pengene værd. Personalet har hjulpet mig af med ondt i ryggen, og jeg har fået følelsen i mine tæer tilbage efter at den har været væk i flere år.”

Christine

“Thomas er en virkelig dygtig behandler. Han formår at få en til at føle sig helt tryg og rolig - man det helt fantastisk bagefter. Mine varmeste anbefalinger til Thomas.”

Vibeke

Kontakt mig

 

 

info@frbkropsterapi.dk  

 

 

Har du evt. spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig

Martensens Alle 12, 1828 Frederiksberg C

Find mig også på:
Facebook