Om Behandleren

Jeg har gjort mig mange erfaringer både privat og arbejdsmæssigt, inden jeg startede uddannelsen som kropsterapeut hos Body-SDS.

Mit navn er Thomas og jeg er født i 1973.
Jeg er far til 3 børn. I fritiden bruger jeg min energi på træning og udvikling af krop og sind, så har det godt og kan være nærværende. Energi og nærvær giver videre til mine nære og ikke mindst mine klienter.

Jeg har gjort mig mange erfaringer

Både privat og arbejdsmæssigt, inden jeg startede uddannelsen som kropterapeut hos Body-sds. Jeg er oprindeligt uddannet økonom, og har i mange år arbejdet med slipset stramt bundet omkring halsen – et liv uden kontakt mellem krop og sind.

Jeg arbejdede ofte mange timer i skøn sammenblanding med småbørn – og levede derfor typisk et liv fyldt med stress. Modgiften var stimulanser som fjernede mig fra kroppen – herunder træning, kaffe, sukker og weekendens velfortjente rødvin. Jeg blev med klar over, at denne livsstil ikke var holdbar for mig, hvilket startede min rejse med udgangspunkt i menneskets generelle tilstand og udvikling. Det har været en rejse i personlig udvikling gennem terapi, coaching og meget træning. Med tiden erfarede jeg, at krop sjæl hænger uløseligt sammen, hvilket bragte mig i kontakt med Body-sds. Jeg startede efterfølgende på den 3-årige uddannelsen som Body-SDS kropsterapeut i 2012. Forløbet har medført intens udvikling – både psykisk og fysisk.

I dag arbejder jeg her i min egen klinik på Frederiksberg Alle, hvor jeg har fokus på at hjælpe mennesker til et liv i balance. Jeg er motiveret af kroppens egenskaber til selvhelbredelse på flere niveauer. Uanset det kropslige og psykiske udgangspunkt, er det altid muligt at flytte fokus og herved opnå større velvære. Jeg hjælper dig med at finde motivation og tro på forbedringer, så du kan skabe de forandringer, der skal til for at finde- og udnytte dit fulde potentiale. Derfor betragter jeg mine behandlinger som et samarbejde imellem os to.

Referencer & udtalelser

Hvad siger mine klienter

“Thomas har den helhedstænkning jeg er vild med. Han er stærk og tager fadt, så kroppen giver slip på det den ikke skal bruge mer og der kommer flow. Han er samtidig empatisk og omsorgsfuld. Man er simpelthen flyvende efter at have været hos ham.”

Shirley

“Det er en noget anderledes form for massage end jeg tidligere har oplevet, men det er alle pengene værd. Personalet har hjulpet mig af med ondt i ryggen, og jeg har fået følelsen i mine tæer tilbage efter at den har været væk i flere år.”

Christine

“Thomas er en virkelig dygtig behandler. Han formår at få en til at føle sig helt tryg og rolig - man det helt fantastisk bagefter. Mine varmeste anbefalinger til Thomas.”

Vibeke

Kontakt mig

 

 

info@frbkropsterapi.dk  

 

 

Har du evt. spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig

Martensens Alle 12, 1828 Frederiksberg C

Find mig også på:
Facebook